Talviolympialaisten tulokset: Yhdysvaltain jääkiekon voitto, Shaun Whiten seuraava siirto

Toimittajan huomautus: Tämä sivu heijastaa esityksiä olympialaisissa lauantaina 12. helmikuuta.Vieraile Päivitykset-sivullamme saadaksesi uutisia ja ohjeita sunnuntain (13. helmikuuta) kampanjaan.
Lindsey Jacobellis, 36, voitti toisen kultamitalinsa olympialaisissa sijoittumalla ensimmäiseksi lumilautadebyyttinsä sekajoukkueessa amerikkalaisen joukkuetoverinsa Nick Baumgartnerin kanssa.Team USA on alan vanhin joukkue, jonka ikä on yhteensä 76 vuotta.
40-vuotiaalle Baumgartnerille, jonka sydän oli särkynyt sen jälkeen, kun hän ei päässyt miesten henkilökohtaiseen finaaliin, tämä oli hänen toinen mahdollisuus voittaa ensimmäinen olympiamitalinsa neljänneissä ja viimeisissä olympialaisissa.
Miesten jääkiekossa Yhdysvallat voitti Kanadan 4-2, parani lukemiin 2-0, voitti lohkovaiheen ja eteni puolivälieriin.
Jäätanssissa Madison Hubbell ja Zachary Donoghue Team USA:sta sekä Madison Jock ja Evan Bates nousivat kärkipaikalle rytmitanssiosion jälkeen.
PEKING - Lauantain ensimmäisen puoliajan jälkeen kaksi yhdysvaltalaista jäätanssijoukkuetta taisteli mitaleista.
Madison Hubbell ja Zachary Donoghue sijoittuivat kilpailun rytmitanssiosuudessa kolmanneksi 87,13 pisteellä luistellessaan ja nauttiessaan Janet Jacksonin musiikkikokoelmasta.Hallitsevat mestarit Madison Jock ja Evan Bates sijoittuivat neljänneksi, mutta olivat lähes kolme pistettä maanmielistään jäljessä (84,14).
Ranskalaiset Gabriella Papadakis ja Guillaume Sizeron olivat listan kärjessä rytmitanssien maailmanennätyksellä 90,83 pisteellä.Venäjän Victoria Sinitsina ja Nikita Katsalapov saavat hopeaa.
PEKING.USA:n Cathy Ulender, joka on eronnut maailman näyttämöllä lähes 20 vuotta luurankollaan, sijoittui kuudenneksi hänen viimeisissä olympialaisissaan.
Kaksinkertainen World Cup -sarjan mestari, joka voitti myös vuoden 2012 maailmancupin, Ulander loisti Pekingin olympialaisissa.Podiumpaikan saaminen viidennessä olympiaesiintymisessä ei riittänyt.
Ulander ei tehnyt yhtään vakavaa virhettä kahdella viimeisellä naisten luurankokierroksella lauantaina, hänellä ei vain ollut vauhtia kiinni kilpailuun.Hän aloitti kahdeksanneksi ja päätti kolmannen kierroksensa Yanqing Skating Centerissä henkilökohtaisella ennätyksellä 1:02,15, mutta ei pelannut paljon aikaa johtajalle.Ulender näytti osallistujalle viidennen sijan neljännessä kilpailussaan ja varmisti kuudennen sijansa.
Olympiamitali oli ainoa asia, jota Ulander puuttui luurankouransa aikana.Vuonna 2014 hän oli hyvin lähellä pronssimitalin voittoa väliaikaisesti, kun Venäjän kolmanneksi sijoittunut Jelena Nikitina joutui Venäjän dopingskandaaliin Sotšin talviolympialaisista.
Urheilun välimiesoikeus kumosi tämän päätöksen ja katsoi, ettei ollut tarpeeksi perusteita hylätä Nikitina ja riistää häneltä pronssimitali.
Saksalainen Hannah Ness voitti lauantaina australialaisen Jacqueline Naracotten 0,62 sekunnilla kultamitalista.Pronssin sai hollantilainen Kimberly Bosch.
ZHANGJIAKOU, Kiina – Sean White ja hänen veljensä Jesse lanseerasivat Whitespacen, lumilautailu- ja ulkoiluelämäntyylibrändin viime kuussa.Pehmeän laukaisun aikana Whitespace esitteli 50 merkkisuksia.
"En halua voittaa näitä tyyppejä enää.Haluan sponsoroida heitä, White sanoi."Ei allekirjoittaakseni heitä tai mitään sellaista, vaan auttaakseni heidän uraansa ja ohjaamaan kokemustani ja oppimaani."
Amerikkalainen halfpipe-hiihto- ja lumilautavalmentaja JJ Thomas, joka alkoi valmentaa Whitea ennen Pyeongchangin talviolympialaisia, kutsui Whitea luonnolliseksi "liikemieheksi".
PEKING - Urheilun välimiesoikeus ilmoitti lauantaina, että se on asettanut ajan ja päivämäärän venäläistä taitoluistelijaa Kamila Valevan tapauksen käsittelylle.
CAS sanoi, että kuuleminen on asetettu sunnuntaiksi klo 20.30, ja päätöstä odotetaan maanantaina.
Valieva, 15, sai positiivisen testin laittomasta sydänlääkkeestä, joka parantaa kestävyyttä ja verenkiertoa.Hänelle ilmoitettiin positiivisesta testituloksestaan ​​aiemmin tällä viikolla 25. joulukuuta.
Venäjän antidopingvirasto määräsi Valievan alun perin pelikiellon, mutta poisti pelikiellon valituksen jälkeen, jolloin KOK ja muut hallintoelimet vaativat CAS:n päätöstä asiassa.
PEKING – Pekingin vuoden 2022 panda-maskotti on saanut kannattajia ympäri maailmaa, kun Wu Rouro jonotti 11 tuntia ostaakseen oman Bing Dwen Dwen -pehmolelunsa.Kiinalaiset kuluttajat kaupoissa ja verkossa ryntäsivät ostamaan keräilyversiota muhkeasta eläinmaskotista, jonka nimi käännetään englanniksi yhdistelmäksi "jää" ja "pulle".
"Se on niin söpö, erittäin söpö, en tiedä, koska se on panda", sanoi Rou Rou Wu ja selitti USA TODAY -viestissä, miksi hän sijoittui illan joukkueessa 11. sijalle.Etelä-Kiinan Nanjingissa on nollalämpötiloissa mahdollista ostaa Keski-Kiinan vuoristossa asuvia karhuja olympiamuistoilla.
Kun nukut Amerikassa, Team Americalla on toinen kultamitali.Tässä illan kohokohdat:
17-vuotiaasta Kewaskumista, Wisconsinista, tuli kilpailun nuorin juoksija, ja hän ajoi 34,85 sekuntia.Hän oli nopein viidennen parin 10 luistelijasta, mutta kiinalainen Gao Tingyu päätti nopeasti olympiaennätysajalla 34,32 sekuntia ja puolalainen Damian Zurek (34,73) seitsemännessä parissa.
National Oval Skatingin kotikilpailussa Gaon aika olisi päivän paras, ja hän ansaitsi hänelle olympiakultaa ja pronssia, jotka hän voitti tällä matkalla vuonna 2018.
Hopea sai eteläkorealainen Min Kyu Cha (34,39), pronssi japanilainen Wataru Morishige (34,49).
Hän suuntasi lentokentälle alle 24 tuntia sen jälkeen, kun maailmanlaajuinen lumilautailu-ikoni oli suorittanut viimeisen kilpailullisen halfpipensä olympialaisissa.Kohde: Los Angeles katsomaan ensimmäistä Super Bowliasi henkilökohtaisesti.
White on sanonut, että hänen ystävänsä, näyttelijä Nina Dobrev, neuvoo häntä tekemään listan asioista, joita hän haluaa tehdä eläkkeellä, "jotta en istu ja pyörittele sormiani".
PEKING — Amerikkalaisen off-road-ässän Jesse Digginsin pelastaminen 4x5k-viestissä saattaa olla oikea strategia.Mutta valitettavasti Deakinsille ei ollut väliä, etteivät hänen joukkuetoverinsa olleet tarpeeksi lähellä ensimmäisellä kolmella kierroksella.
Kilpailussa, jossa Team USA toivoi voittavansa ensimmäisen mitalinsa, Deakins epäonnistui ihmeissä ja joutui sijoittumaan kuudenneksi.
Venäjän joukkue voitti kultamitalin irtautumalla Saksasta kahdella viimeisellä kilometrillä.Ruotsi voitti Suomen pronssilla.
Team USA menetti melkein minkään mahdollisuuden mitaliin toisen kierroksen lopussa, kun Rosie Brennan, joka oli ollut osa venäläistä ja saksalaista takaa-ajoryhmää suurimman osan kilpailustaan, löysi itsensä pelin lopussa.lähti ja menetti yhteyden susiin.Novi McCabe, 20, tekee olympiadebyyttinsä, eikä kukaan voi valita tai palata takaa-ajojoukkueeseen kolmannella kierroksella.Kun hän luovutti Deakinsille, joka voitti vuoden 2018 joukkuesprintin kultamitalin ja tämän vuoden henkilökohtaisen sprintin pronssimitalin, Team USA oli lähes 43 sekunnin päässä mitalitaistelusta.
Digginsin oli liian vaikea päästä ryhmään Norjasta, Suomesta ja Ruotsista, ja he kilpailivat suurimman osan kilpailusta kolmannesta sijasta.Team USA päätti kilpailun ajalla 55:09,2, noin 67 sekuntia palkintokorokkeelta.
PEKING.Venäläinen taitoluistelija Kamila Valeva palasi harjoituksiin lauantaina, koska hänen olympialaistulevaisuutensa on edelleen vaakalaudalla.
Noin 50 toimittajaa ja kaksi tusinaa kuvaajaa reunustivat kaukalon lattiaa, ja Valieva suoritti suunniteltuja harjoituksia jäällä koko istunnon ajan, jutteleen silloin tällöin valmentajansa Eteri Tutberidzen kanssa.15-vuotias tyttö ei vastannut toimittajien kysymyksiin kävellessään sekavyöhykkeen läpi.
Valieva testasi positiivisen trimetatsidiinin, kielletyn sydänlääkkeen, 25. joulukuuta, mutta pelasi joukkuepelin aiemmin tällä viikolla, koska laboratorio ei ollut vielä raportoinut näytteiden analyysistä.
Valeva on sittemmin pidätetty Venäjän antidopingtoimistolta, ja hän on sittemmin palannut töihin, ja urheilun välimiesoikeus päättää hänen asemastaan ​​lähipäivinä.
"On epämiellyttävää sanoa, koska olemme olympialaisissa, eikö niin?"sanoi amerikkalainen Mariah Bell, joka luisteli harjoituskentällä Valievan jälkeen."En tietenkään voi tehdä asialle mitään.Olen täällä vain keskittyäkseni omaan luisteluni.
PEKING.Mikaela Shiffrinille, joka ei ole hiihtänyt yli kahteen kuukauteen, se ei ole huono asia.
Shiffrin ajoi yhdeksänneksi nopeimman ajan ja nopeimman Amerikan ajan ensimmäisessä lauantain alamäkiharjoituksessaan.Lisäksi hän voi hyvin ja aikoo edelleen kilpailla alamäkeen Pekingin olympialaisissa tiistaina ja Alpine Combine -kilpailussa torstaina.
"Tämä päivä on antanut minulle enemmän positiivisuutta", hän sanoi."Katsotaan, miten ajan kanssa käy."
Combo koostui yhdestä alamäestä ja yhdestä pujottelusta, joten Shiffrin suoritti harjoituksen joka tapauksessa.Mutta hän on sanonut useaan otteeseen, että hän haluaa kilpailla myös alamäkeen riippuen siitä, miltä hänestä tuntuu harjoituksissa.
PEKING.Vuoden 2022 talviolympialaisista vetäytynyt NHL on tarjonnut useille huippupelaajille ympäri maailmaa olympiamahdollisuuden ja mahdollisuuden esitellä urheilun tulevaisuutta.
Kaikki näytti olevan hyvissä käsissä, mutta veteraanilla oli ratkaiseva rooli, kun Yhdysvaltain miesten jääkiekkojoukkue voitti Kanadan 4-2 nopeatempoisessa ottelussa lauantaina National Indoor Stadiumilla.
Neljä viidestä parhaasta valinnasta vuoden 2021 NHL Entry Draftista (kolme Kanadassa) pääsi peliin.Amerikkalaiset johtivat Pekingissä 2-0 ja voittivat Kiinan 8-0 torstaina.
Team USA päättää lohkovaiheen hopeamitalistia Saksaa vastaan ​​sunnuntai-iltana (8.10 ET).
KENNY AGOSTINO!Hän voitti kansallisen mestaruuden @YaleMHokeyn kanssa vuonna 2013 ja sijoittuu nyt @TeamUSA:lla kahdella Kanadan edelle!#talviolympialaiset |#WatchWithUS

Postitusaika: 24.10.2022