Hot Sale Pantun Pribadi 25mm Short Lanyard Aluminium Climbing Klip Carabiner Hook Key Chain

Katerangan pondok:

Ngaran Produk: Gantungan Kunci Carabiner
Bahan: Aluminium + poliéster
pamakéan: Tas, Dompet, Kasus, jsb.
Desain Desain customer
Ukuran Carabiner: 60mm atanapi ngaropéa
Kantétan: Lanyard pita
Warna Lanyard: Hideung/beureum, Rupa-rupa warna
waktos sampel: 5-7 poé
barang: Climbing klip carabiner hook gantungan konci

Rincian produk

Tag produk

Lanyard konci pondok mirah

pakarangan

barang: Jacquard lanyard
Bahan: Benang poliéster
Ukuran lanyard: 10x900mm, 15x900mm, 20x900mm, 25x900mm 38x900mm (1000mm) atawa ngaropéa
Kantétan: Breakaway / hook logam / Tali telepon / Gesper pisahkeun plastik / Panyekel lencana / Panyekel kartu
Warna Lanyard: Nurutkeun warna pantone
Percetakan: Percetakan offset / Percetakan layar Sutra / Percetakan transfer panas
OEM: logos ngaropéa jeung desain anu tampi
Pamakéan: Hadiah promosi / Iklan
Harga FOB: USD0.25-0.4/pc
Jenis lanyard: Lanyard nilon, lanyard tourniquet, lanyard aksesori telepon, lanyard carabiner, sabuk bagasi, lanyard mindahkeun panas, lanyard pp plante, lanyard tube, ID wadah lanyard
istilah pamayaran: 30% deposit na kasaimbangan saméméh pangiriman;Kartu kiridit/Paypal/TT/LC/Western Union
Modél anyar: 10 modél / bulan

Rincian produk

Kami nawiskeun sababaraha jinis tali lanyard sapertos tali sapatu, sabuk koper, lanyard percetakan layar, lanyard anu ditransfer panas, lanyard anyaman, lanyard silikon, lanyard telepon sélulér, tali wadah botol. Tali beuheung, lanyard promosi, lanyard khusus jsb.

Lanyard Produk Acara:

carabiner lanyard-1808-3
carabiner lanyard-1809-1
lanyard-190306
lanyard-190901
AG - Lanyard
lanyard datar
Lanyard Transfer Dipanaskeun
Ue7447f8c1f77492cb102f80199430345V
HTB1sCY
HTB1Klh
asesoris
HTB1
katalog lanyard

Prosés Karajinan

PROSES LANYARD-1
PROSES LANYARD-3
PROSES LANYARD-2
PROSES LANYARD-4

Pabrik urang

Bungkusan:

Unggal PCS dina kantong Unit OPP;100pcs dina kantong OPP badag;1000pcs / ctn;ukuran ctn: 50X33X30cm;15KG/ctn

 

Pengiriman barang: ku laut, ku hawa, ku DHL atanapi ku UPS atanapi express lianna.

1.For jumlah leutik, urang nyarankeun pengiriman barang ku panto express ka layanan panto sakumaha anu kasebut leuwih nguntungkeun, gancang

tur merenah;

2.For kuantitas badag, éta bisa shipped ku hawa atawa laut.

3.We ngagaduhan bentuk harga pisan nguntungkeun pausahaan express kawas DHL na UPS ogé laju alus keur hawa.

IMG_2993
IMG_3007
IMG_2985
IMG_2988
IMG_2975
IMG_2976
IMG_2980
IMG_2999
IMG_3004
IMG_3009
IMG_3004
IMG_3002
08.包装1

Tentang Kami

1. supplier emas dina Alibaba.

2. Bisa ngaropea desain jeung nyadiakeun produk kualitas alus kalawan harga kalapa

3. Simkuring gaduh profésional R & D staf, kitu ogé pagawé kalawan leuwih ti 10 taun pangalaman.

4. Pangiriman dina waktosna

5. Lamun masalah kualitas, diaransemén atawa ngabalikeun duit pinuh.

ngagantian 6.Free lamun manggihan sagala barang pondok atawa cacad dina 90 poé sanggeus kiriman.

Pameran Dagang (3)
Pameran Dagang (3)
cof
Pameran Dagang (2)
Pameran Dagang (1)
Pameran Dagang (3)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk