Hot Sale Fashion Pribadi 25mm Short Lanyard Aluminium Climbing Clip Carabiner Pancing Gantungan Kunci

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Gantungan Kunci Carabiner Kab
Bahan: Aluminium + polyester
panggunaan: Tas, Dompet, Case, etc.
Desain Desain pelanggan
Ukuran Carabiner: 60mm utawa selaras
Lampiran: Pita lanyard
Warna Lanyard: Ireng / abang, macem-macem warna
wektu sampel: 5-7 dina
Item: Climbing clip carabiner hook gantungan kunci

Detail Produk

Tag produk

Lanyard Kunci Singkat Murah

landyard

Item: Lanyard Jacquard
Bahan: Benang Poliester Kab
Ukuran lanyard: 10x900mm, 15x900mm, 20x900mm, 25x900mm 38x900mm(1000mm) utawa disesuaikan
Lampiran: Breakaway / pancing logam / Tali telpon / Gesper plastik / Wadah lencana / Wadah kertu
Warna Lanyard: Miturut warna pantone
Printing: Pencetakan offset / Pencetakan layar sutra / Pencetakan transfer panas
OEM: Logo lan desain sing disesuaikan disambut
Dianggo: Hadiah Promosi / Iklan
Harga FOB: USD0.25-0.4/pc
Tipe Lanyard: Nylon lanyard, tourniquet lanyard, aksesori telepon lanyard, carabiner lanyard, sabuk bagasi, heat transfer lanyard, pp plante lanyard, tabung lanyard, ID pemegang lanyard
Istilah pembayaran: 30% simpenan lan imbangan sadurunge pangiriman; Kertu kredit/Paypal/TT/LC/Western Union
Model anyar: 10 model / wulan

Detail Produk

Kami menyediakan berbagai macam tali tali seperti tali sepatu, sabuk bagasi, lanyard sablon, lanyard transfer panas, lanyard anyaman, lanyard silikon, lanyard ponsel, tali wadhah botol. tali leher, lanyard promosi, lanyard khusus dll.

Lanyard acara produk:

carabiner lanyard-1808-3
carabiner lanyard-1809-1
lanyard-190306
lanyard-190901
AG - Lanyard
lanyard datar
Lanyard Transfer digawe panas
Ue7447f8c1f77492cb102f80199430345V
HTB1sCY
HTB1Klh
aksesoris
HTB1
katalog lanyard

Proses Kerajinan

PROSES LANYARD-1
PROSES LANYARD-3
PROSES LANYARD-2
PROSES LANYARD-4

Pabrik Kita

Packing:

Saben pcs ing tas OPP unit;100pcs ing tas OPP gedhe;1000 pcs/ctn;ukuran ctn: 50X33X30cm;15KG/ctn

 

Shipping: dening segara, dening udhara, dening DHL utawa UPS utawa Express liyane.

1.Kanggo jumlah cilik, disaranake pengiriman kanthi layanan door to door ekspres amarga luwih apik, cepet

lan trep;

2. Kanggo jumlah sing luwih gedhe, bisa dikirim kanthi udhara utawa segara.

3. We entuk rega banget sarujuk saka perusahaan express kaya DHL lan UPS uga tarif apik kanggo online.

IMG_2993
IMG_3007
IMG_2985
IMG_2988
IMG_2975
IMG_2976
IMG_2980
IMG_2999
IMG_3004
IMG_3009
IMG_3004
IMG_3002
08. 包装1

Babagan awake dhewe

1. Supplier emas ing Alibaba.

2. Bisa ngatur desain lan nyedhiyakake produk kualitas apik kanthi rega sing kompetitif

3. Kita duwe staf R&D profesional, uga buruh kanthi pengalaman luwih saka 10 taun.

4. Pangiriman ing wektu

5. Yen masalah kualitas, remake utawa mbalekaken lengkap.

6.Gratis panggantos yen nemokake barang cendhak utawa risak ing 90 dina sawise kiriman.

Pameran Dagang (3)
Pameran Dagang (3)
cof
Pameran Dagang (2)
Pameran Dagang (1)
Pameran Dagang (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk