ЗА НАС

потрага по квалитет најдобар

Zhongshan Artigiftsmedals Premium Metal & Plastic Co., Ltd. е професионален производител на сите видови подароци и занаети.интегрирање на развојот и производството заедно.
Нашите главни производи вклучуваат привезоци за клучеви, јаже, игли за ревер, значки, амблеми, брошеви, ознаки со имиња, плакети, медали, монети, трофеи, сувенири, манжетни, шипки за врзување, отворачи за шишиња, ремени за мобилни телефони, прстени, обележувачи, нараквици , ѓердани, рамки за фотографии и ознаки за багаж и во метални и во меки ПВЦ материјали.
Нашата компанија е основана во 2007 година, а имаме над 20 години драгоцено искуство во оваа област.
Нашата компанија се наоѓа метален град во светот Zhongshan XiaoLan.во близина на Гуангжу, Шенжен и Хонг Конг.Уживаме во удобен воден, копнен и воздушен транспорт.

 • околу (4)

ПРОИЗВОДИ

Ние сме професионален производител на Медал, трофеј, метална значка, емајл игла, приврзок за клучеви, ремени, ПВЦ производи, силиконски производи и повеќе промотивни подароци и метални занаети.

 • ПРИЛАГОДЕН ЗНАЧКА ЗА ПИН

  ПРИЛАГОДЕН ЗНАЧКА ЗА ПИН

  Мек емајл / Цврст емајл / Печатење / Печатење и повеќе процеси на значки за иглички
 • ПРИЛАГОДЕН МЕДАЛ ЗА ЧЕСТ

  ПРИЛАГОДЕН МЕДАЛ ЗА ЧЕСТ

  Спортски медал / Воен медал / Медал за сувенири / Празен медал / Кристален трофеј Повеќе медали што можете да ги дизајнирате
 • ПРИЛАГОДЕН ПЕРСОНАЛИЗИРАН КЛУВАЧ

  ПРИЛАГОДЕН ПЕРСОНАЛИЗИРАН КЛУВАЧ

  Метален привезок / Кожен привезок / ПВЦ привезок / Акрилен привезок / Дрвен привезок/ Кристален привезок / Држач за значки Приврзок за клучеви / Приврзок за монети
 • ПРИЛАГОДЕН СУВЕНИРСКИ КОНИ

  ПРИЛАГОДЕН СУВЕНИРСКИ КОНИ

  Леење со матрици/штампонирање/ротирачко лиење/печатење/емајл, процес на приспособено лого/3D лого /2Д лого / еднострано / двострано