Излагање на саемот за подароци и премиум во Хонг Конг, со нетрпение очекувам да ве запознаеме

Најнови вести од Хонг Конг подароци и премиум саем

Хонг Конг, 19-22 април 2023 година - Zhongshan Artigifts Premium Metal & Plastic Co., Ltd. топло ги поздравува сите клиенти и партнери да го посетат нашиот штанд 1B-D21 на саемот за подароци и премиум во Хонг Конг.Саемот во моментов е во тек и привлече големо внимание и интерес кај многу меѓународни посетители.

изложба-1

Ние прикажуваме производи за подароци со врвен квалитет и обезбедуваме професионални услуги за да ги задоволиме потребите на секој клиент.Нашиот асортиман на извонредни, креативни и практични подароци вклучува промотивни предмети и метални занаетчиски подароци како што се привезоци, медали, значки, иглички, полициски значки, комеморативни монети, фигурини, манжетни, штипки за вратоврски, амблеми на автомобили и панделки, кои може да се приспособат да се задоволат различните барања на пазарот.

изложба-2

Нашиот водечки производ, златниот појас, беше во фокусот на вниманието.Многу странски гости ја пофалија неговата изработка, уникатниот дизајн и високиот квалитет и дојдоа да го пробаат и да се фотографираат.Во меѓувреме, нашиот персонал беше многу професионален и трпелив во воведувањето на информациите за нашите производи и услуги на посетителите.

изложба-3

Со нетрпение очекуваме да ве запознаеме и да ви ги обезбедиме најдобрите подароци и услуги.Доколку сè уште не сте не посетиле, побрзајте на нашиот штанд 1B-D21 за да дознаете повеќе за производите и услугите на нашата компанија.

Contact person: Suki Phone:+86 28101376 Mobile: (0) 159-1723-7655 Website: https://www.artigiftsmedals.com/ E-mail : suki@artimedal.com / info@artigifts.com


Време на објавување: 21 април 2023 година