TikTok Fiafia Lenei 90's Floating Pool Keychain Mai Minnesota

E faitau miliona tagata ua va'ai i meataalo vaita'ele mafanafana a Lauren Bowe… ae o lo'o i ai se itu pogisa i le matagofie o le lauiloa viral.
O lo'o i ai se tufuga sima lelei tele e igoa ia Jeff Rubio, e fa'aopoopoina i le faia o ni fagu mata'utia ma ulo ga'o, ae fa'aaoga lopa sima tetele, maea ma u'amea e fau ai pili tetele.Mo i matou o loʻo faʻaaogaina pulu lanu felanulanuaʻi ma manoa palasitika (i Penisilevania matou te taʻua o le "gimp" ae ou te manatu o le faʻaitulagi?) e fai ai ni mea faʻapitoa mo pili e tautau i luga oa matou ato faʻafafa ma ato faʻailoga.Se'i tatou fai atu o se tioata fa'alogo fiafia.uila.
I Minneapolis, na faʻaalu ai e Lauren Bowe ni nai vaiaso talu ai e fai ana lava manu lapopoa "beaded" mai Styrofoam pool noodles, lea na ia tipiina i ni vaega, tipi faʻataʻo i ni pulu ma faʻaaogaina e fai ai ni "mea ki" tetele opeopea na ia tuu i luga o se maea faataamilo. le fale.
“E matou te fiafia lava ma a’u uo e fa’aalu le taimi i le vaituloto ma fa’atau i taimi uma ni va’a.Na ou alu i fafo e fai aʻu meaʻai ona o le a ou vaʻai ia Taylor Swift ma e manaʻomia ona ou faia ni uo mo aʻu uo taulima," o le ata lea a Bao.“Na ou vaai i nei lopa ma sa oo mai se mea i lo'u mafaufau ma ou manatu, 'E te iloa le a?E mafai ona ou faia”.
Talu ai o aʻu o se tagata meleniuma, na ou faʻafeiloaʻi muamua i fatuga a Bow i luga o le Instagram i le faaiuga o le vaiaso, lea o lana uluaʻi '90s keychain (se gecko masani) ua faʻaputuina le silia ma le 100,000 kopi talu ona faʻasalalau ia Iuni 27th.Malo lava.
I luga o TikTok, o le vitio mulimuli (le taimi lenei o se laumei) na sili atu i le 200,000 fiafia ma 2 miliona matamata i le na o le lua aso.
“E leai sa’u va’a fa’apitoa ou te mana’o e fai, ae ou te fiafia lava e fai mea,” o le tala lea a Bao.E le o se mea fou foi o ia i le virality - i tua i aso o le City Edition, na matou tusia ai e uiga i se tala malie lauiloa lea na ia lolomiina ma faʻapipiʻi ai se numera e le faʻatapulaʻaina o fasi falaoa e faʻasesē ai se uo e manatu o ia: E le mafai ona e 'ai fasi falaoa i le taimi o le muamua olive.Asiasi i le togalaau.“Sa na o se tulaga o loʻu i ai o se manatu, fai mai, 'E mafai ona ou faia lena mea,' ona fai lea."
"Ae ui i lea, e tatau ona ou taʻu atu ia te oe o loʻo i ai se faʻaletonu i lenei mea," o lana tala lea.“E leaga le avea ma viral!”E faʻaaoga muamua e Bowe le Instagram e "faʻasalalau" ma faʻafesoʻotaʻi ma uo.O ia lea, o lona tagata moni… ma o lona tomai i le faiga o saimini o loʻo faʻasalalau, ma le faitau afe o tagata fou e le o mautinoa poʻo ai o ia.
Ua leva ona alu o ia ma iloa o ana pou lauiloa o le a taitai atu ai i se tafega faifaipea o tagata mulimuli pe a latou iloa e le o ia e faapitoa i le faia o mea taulima malie mo tagata ese.O nisi tagata o le a o ese filemu, o nisi o le a fai sina ita i ai.“Sa ou taliaina patino!Ma o lenei… pe a ou lafoina se mea patino, latou te pei, "Ou te le popole."Ua ou pipii i pepa lautele i lo'u olaga atoa.”
"I le taimi lava e tasi, o se faʻamalosiaga lelei le faia pea o mea aua o le mea lena ou te fiafia e fai," o lana taʻutinoga.Ioe, sa i ai ni mea lelei: mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi na ia mulimuli i ai mo se taimi umi i luga o le Instagram na savali ia te ia e fai mai na ia faia se faʻafefe na musuia e ia.
Mo Bow, o le manatu atoa lena o loʻo i tua o ana mea - malie, faigofie-faʻaoga, taulima taugofie e mafai e se tasi ona taumafai mo i latou lava.Pau lava le mea e te manaʻomia o ni saimini vaitaele se lua mai le faleoloa e $1.25 ("Ua fai si mea e le mafai ona maua i le taimi nei, 25 sene sili atu," o lana ata), lua itula i luma o le TV, ma voila - fai lenei meataalo vai i se 90s sitaili o oe lava..
O lo'o i ai tala fiafia mo le au fa'alele fou a Bow: na te mana'o e fai se isi fa'a'omea lapo'a lapo'a, fa'auma fa'atasi ma filifili ki, a'o le'i uma le tau mafanafana.Pau lava le mea e fai o le su'e muamua o nisi saimini.
“Sa ou sailia ni saimini lapopoa e faatele ai, ae ua uma ona maua mea uma matou te manaomia mo le aoga, o lea ou te masalo ua fai si ou tuai,” o lana ata lea, e ui lava e leai.O le a fa'aitiitia ai le avanoa o le tele o tagata fai fa'ao'amea e mafai ona fa'amama le faleoloa tala i le lotoifale."Afai e iai sau manatu lelei, e tatau ona e faʻatau le isi ae e te leʻi faʻalauiloaina."
Fa'aopoopo i se lauga mai ia Dean Phillips, ma e mata'ina le va'aiga a le MPR i le fa'apefea pe a fai o le Lake Superior o se falaoa i le tala fa'asolopito o Bridge News.
Na'o le iva masina talu ona toe va'aia i latou i Minneapolis, na latou toe fo'i mai i le 1975 ma le fa'aitiitia o fete'ena'iga ma sina fa'afeusuaiga i la latou saxophone.
Fa'aopoopo i ai le fa'atupula'ia o fa'apa'u pepe, o se lisi o mea'ai taugatā ma fa'amatalaga e le mana'omia e uiga i fa'asalalauga inisiua ta'avale i aso nei Runway News roundup.
O se tala fou, faatufugaga ma aganu'u punaoa e umia e tusitala ma faʻatupeina e le au faitau.Amata i le 2021, lagolagoina isi tusitala i le Twin Cities.


Taimi meli: Oke-29-2023