Koluma: E vevela le snowboarding i Kalefonia i Saute

O le fa’ai’uga o le vaiaso na te’a nei, na fa’apotopoto ai nisi o tagata fa’a-kiona e sili ona lelei i le lalolagi i Encinitas – o se Mecca mo tagata ta’avale fa’ase’e, fa’ase’e ma le kiona-ma ioe, tagata fa’a-kiona.
O le ata o se ata fou e 45-minute i le La Paloma Theatre, e fa'amanatu ai le oso mata'utia, tu'i ma le a'ea'e a'e a se vaega o tama ta'aalo mata'utia.
O le ata kiona Fleeting Time na pueina mo le lua tausaga i luga o mauga o Alaska, British Columbia, Kalefonia, Idaho, Iapani, Oregon ma Wyoming.
O le fa'ata'ita'iga muamua lea a Ben Ferguson e 27 tausaga le matua o le kiona o Bend, Oregon, o lo'o feso'ota'i ma le Homestead Creative ma le faufale fa'atasi ma le Red Bull Media House, le lagolago autu o le ta'amilosaga ata tifaga tele.O le a soso'o ai ma le tasi vaiaso e leai se totogi fa'afuainumera muamua i le Red Bull TV mai Novema 3 i le 9th.
O le mea e ofo ai, o le tele o fetu o ata tifaga kiona e iai feso'ota'iga (ma o nisi e iai o latou lava fale) i San Diego's Sunny County.
“Po o le a lava le taaloga e te taalo ai, o Kalefonia i Saute e tosina mai ai tagata taaalo o le lalolagi,” o le tala lea a Hayley Langland e 22 tausaga, o se tasi o tagata autu e toalua o le ata.
O le uo tama a Langland e fa tausaga le matua, Red Gerrard, 22 tausaga, na faatauina se fale i Oceanside i lenei taumafanafana, ma ua fuafua le ulugalii e fai se tafaoga puupuu i le taumafanafana pe a latou le o taamilo.
"Mo aʻu, o le faaseʻe ma le taimi i luga o le matafaga e fetaui ma le taimi ou te faʻaalu ai le faaseʻe i luga o mauga ma le malulu o le tau," o le tala lea a Langland.
E nofo aloa'ia Gerald i Silverthorne, Colorado, lea o lo'o ia fau ai se paka fa'ase'e la'ititi ma se ta'avale uaea i lona tuafale.
Na ou faafesootaia le ulugalii i le telefoni mai Suitiselani ma sa latou felelei atu i mauga o Suiselani e amata aoaoga ina ua uma le faaaliga a Encinitas.
O le latou co-star Mark McMorris, o se pine apamemea Olimipeka e tolu taimi, e sau mai Saskatchewan, Kanata ae ua leva ona umia se fale malolo i Encinitas.I le 2020, na talepeina ai e McMorris le ta'aloga lauiloa a Shaun White o pine e 18 X Ta'aloga ma fa'ailoga i lana lava ta'aloga vitio.
O le isi tagata auai i le ata, Brock Crouch, sa nofo i Karlovy Vary ma auai i le suʻega.O lana galuega na taofia i le tautotogo o le 2018 ina ua lavea o ia i se avalanche i Whistler, Kanata.
O le fa’alavelave lea na gau ai lona tua, ta’e ai lona pancreas ma tu’itu’i ai ona nifo i luma, ae na sao mai ina ua tanumia ola i le loloto o le 6 i le 7 futu mo le 5 i le 6 minute.Na ia toe manatua le lagona "pei na ou mau i le sima".
O le faatonu o ata tifaga o Ferguson, o lona tamamatua na fanau i Carlsbad, i le mea o loʻo nofo ai le uso o lona tama, na matauina na faʻatau e George Burton Carpenter se fale iinei.O ia o le ulumatua a Jack Burton Carpenter, o le na faavaeina le Burton Snowboards ma ua taʻua o se tasi o tagata suʻesuʻe o le kiona faʻaonaponei.
Aua nei galo o le 36 tausaga le matua o le Olimipeka kiona Shaun White na faauu mai le Aoga Maualuga a Carlsbad.
O nei tagata taʻalo ua tosina atu i le malosi o taʻaloga taʻaloga, o le tala lea a Ferguson.E le gata i lea, o mea taua tele o le tele o nofoaga faaseʻe lelei ma paka taʻavale, e masani lava o se tafaoga i fafo atu o le vaitau mo tagata kiona.
O le Itumalo i Matu o loʻo i ai foʻi le fale mo mekasini taʻaloga, e aofia ai le fou snowboarding magazine Slush ma isi e fesoʻotaʻi ma le alamanuia, o ona faʻailoga ma lagolago sili.
Fai mai Langland, ina ua iloa e tagata na ola aʻe o ia i le taulaga faaseʻe mataʻina o San Clemente, sa fai si maasiasi.
Na muamua alofa o ia i lona tama o faasee i Bear Valley e lata ane i le Vaituloto o Tahoe ina ua 5 ona tausaga.E oo atu i le 6 o ona tausaga, sa lagolagoina o ia e Burton Snowboards.Na manumalo o ia i le pine auro X Games i le 16 o ona tausaga ma avea ma siamupini o le Olimipeka i le 2018.
I le Fleeting Time, o Langland, o lo'o fa'apitoa i ta'avale, ea tetele ma paipa, e faia mea uma e fai e nei tama.Fai mai a ia, o lana lu’itau tele lava o le aveina lea o se taavale kiona mamafa i luga o le mauga e tusa ma le 100 pauna le mamafa ma e 5 futu le maualuga.
"E tele ana ata i le ata," o le tala lea a Ferguson.“Ua leiloa e tagata ona o ia” – aemaise o lana pito i luma o le 720 (o lo'o i ai le lua ta'amilosaga atoa i luga ole ea).“Masalo o se tasi o mea sili ua faia e se fafine.”
Fai mai Lang Lang, o le fegasoloai o le taimi sili lea ona taufaafefe i le ata.Faatoa 7.5 itula sa ia tietie atu ai mai le setete o Uosigitone i Whistler, e tau le moe ma ua vaivai.E ui lava sa nofo filemu o ia, ae sa ia fai mai o le a mafai ona ia faamaeaina le oso pe a uma le lua taumafaiga.
Na fa'amaonia faapitoa e ia le tele o tama'ita'i na aga'i atu ia te ia ina ua mae'a le fa'aaliga i le La Paloma Theatre, ma fai mai e matua fa'aosofia le va'ai atu i teine ​​(lua) o le ata o lo'o faia tutusa gaioiga e pei o tama.
O lo'o fa'amatala e Ferguson le "Taimi Fa'alele" e pei o se ata tifaga fa'a-kiona fa'atasi ma oso tetele fa'avalevalea, togafiti tetele, fa'ase'e maualuga o le octane ma ta'avale lapo'a - na pu'eina uma i ata mata'ina ma leai ni fa'ailoga.Fa'aoso lau adrenaline i se lipine mata'ina o u'amea mamafa, papa ma punk.
“Ua na o le tuliloaina o le afa.I totonu o le vaiaso, o le a tatou iloa ai le mea e sili ona tele le kiona e ala i le togiina o dice ma se helikopa poʻo le aveina o se kiona," o le tala lea a Ferguson, o le na faʻaalia i le ata ma lona uso o Gabe ma nai a latou uo.
E maua e tagata taʻitoʻatasi se faʻamatalaga saogalemu mo le saogalemu, auai i le faʻamaonia o le avalanche ma le laveaʻi vasega, ma faʻapipiʻiina i fesoasoani muamua ma meafaigaluega laveai.O le latou faailo mulimuli o se avalange sa i Haynes, Alaska, lea na latou fetaiai ai ma se vaega gaoa o le kiona.O le ata e iai le gaioiga ma le ea.
E fa'amoemoe Ferguson ma Gerald e galulue fa'atasi i se ata tifaga i le lumana'i e fa'aalu ai se taimi ma e mafai ona fa'asalalau i luga ole YouTube.
"Ou te faʻamoemoe o lenei mea e faʻaosofia ai tamaiti laiti i le kiona," o le tala lea a Gerrard e uiga i le "taimi puʻupuʻu."A fua i le tusa ma le 500 tagata matamata i Encinitas, o le a faapena.
Maua tala pito i luga mai le Union-Tribune, e aofia ai tala maualuluga, lotoifale, taaloga, pisinisi, faafiafiaga ma manatu, i lau pusa meli i aso o le vaiaso.
O le sasaina o le Dodgers i le Wild National League Division Series o se mea o le taimi ua tuanai a o tulituliloa e Padres se World Series i le NLCS taaloga ma Philadelphia.
Sanam Naragi Anderlini o le faʻavae ma le Pule Sili o le International Civil Society Action Network, lea e lagolagoina faʻalapotopotoga o le filemu o loʻo taʻitaʻia e tamaʻitaʻi i atunuʻu e aʻafia i sauaga.
Biden, fautua e saili ni auala e puipuia ai talavou malaga mai ua maeʻa lo latou tulaga faaletulafono


Taimi meli: Oke-18-2022