Brian Papke o Mazak maua le M. Eugene Merchant Manufacturing Medal |Faleoloa Masini Fa'aonaponei

O lenei fa'ailoga iloga e fa'amamaluina ai tagata iloga na faia ni sao taua ma e nafa ma le fa'aleleia atili o le gaosiga ma le lelei o galuega gaosi.
Brian J. Papke, sa avea muamua ma Ta'ita'ifono o le Mazak Corporation ma o lo'o iai nei le Faufautua Fa'atonu i le Komiti Fa'atonu, ua fa'ailoaina mo lana ta'ita'iga i le olaga atoa ma tupe fa'afaigaluega i su'esu'ega.Na ia mauaina le M. Eugene Merchant Manufacturing Medal/SME mai le ASME.
O lenei fa'ailoga, na fa'atūina i le 1986, e fa'ailoa ai tagata iloga na faia ni sao taua ma e nafa ma le fa'aleleia atili o le gaosiga ma le lelei o galuega gaosi.O lenei fa'aaloalo e feso'ota'i ma le umi ma le iloga o galuega a Papcke i le alamanuia meafaigaluega masini.Na ia ulufale atu i le alamanuia meafaigaluega masini e ala i se polokalame aʻoaʻoga pulega, ona alu ai lea i tulaga eseese i le faatauina atu ma le pulega, mulimuli ane avea ma peresitene o Mazak, lea na ia umia mo le 29 tausaga.I le 2016, na tofia ai o ia e avea ma taitaifono.
I le avea ai ma taʻitaʻi o Mazak, Papke na fausia ma tausia se faʻataʻitaʻiga o le faʻaauau pea o le tuputupu aʻe ma le faʻaleleia atili mo le kamupani e ala i le faʻavaeina o ni fuafuaga autu pisinisi se tolu.O nei ta'iala e aofia ai le gaosiga o le pa'u i luga ole mana'oga, le fa'aofiina o le fale gaosi oloa muamua Mazak iSmart feso'ota'i fa'akomepiuta a le alamanuia, o se polokalame lagolago lagolago tagata fa'atau, ma se feso'ota'iga tulaga ese o le valu Technology Centers ma le lima i Amerika i Matu o lo'o i le Florence Country, Kentucky Technology Center.
E auai malosi foi Papcke i le galuega a le tele o komiti o asosi o fefaatauaiga.Sa galue o ia i le Komiti Fa'atonu o le Asosi mo le Fa'atekonolosi Fa'atekonolosi (AMT), lea na fa'amamaluina ai o ia talu ai nei i le Al Moore Award mo lana tautinoga i le olaga atoa i le alualu i luma o le gaosiga.Sa galue foi Papke i le Komiti Faatonu o le American Machine Tool Distributors Association (AMTDA) ma o loo avea nei ma sui o le Komiti Faafoe a Gardner Business Media.
I le lotoifale, o Papke sa galue i le Komiti Faufautua a le Northern Kentucky Chamber of Commerce ma o se tasi sa avea muamua ma sui o le Komiti Faufautua o le Northern Kentucky University School of Business, lea na ia aʻoaʻoina ai foi le MBA i le Leadership and Ethics.I lona taimi i Mazak, na fausia ai e Papke sootaga ma taʻitaʻi faʻapitonuʻu ma faʻalapotopotoga faʻaleaʻoaʻoga, lagolagoina le atinaʻeina o le aufaigaluega e ala i polokalame aperenitisi ma faʻalapotopotoga lautele.
O Papke o lo'o fa'aulufale i totonu o le Northern Kentucky Business Hall of Fame e le NKY Magazine ma le NKY Chamber of Commerce.E faʻamanatuina ai pisinisi faʻataunuʻuina a alii ma tamaitai na faia sao taua i le Northern Kentucky community ma Tri-State Territory.
I le mauaina o le M. Eugene Merchant Manufacturing Medal, e fia faailoa atu ai e Papcke lou agaga faafetai i lona aiga, uo, ma le vaega atoa a le Mazak, faapea le aiga o Yamazaki na faavaeina le kamupani.O lona naunau e uiga i le gaosiga, masini masini ma Mazak mo le 55 tausaga, na te leʻi manatu i lana galuega o se galuega, ae o se auala o le olaga.


Taimi meli: Nov-08-2022