Den mest detaljerede guide til badgespil, jeg tillader dig ikke at vide

Hvordan leger man med metalmærker?Der er mange måder at spille på.Lad os gå hurtigt:

* Foto dekoration

Enkelt og groft, sæt det sammen med farverige stykker, og det bliver produceret på én gang!Du kan selvfølgelig også bede dine småsøstre om at tage et gruppebillede sammen.Med smukke badges som dekorationer er almindelige billeder fulde af vitalitet med det samme!

* Tøjdekoration

Mærket bevarer funktionen som "broche".Den kan sættes fast på kjolen og nederdelen for at lave en unik lille dekoration.Åh, Disneys løbske prinsesse skal!

* Taske, tørklæde, hat dekoration

Uanset om det er en rygsæk, håndtaske, tørklæde eller en række forskellige hatte, er den fuld af vitalitet med mærket, Fuld, pigen, der føler sig sprængt

* Skodekoration

Du har ret.Badges på sko er også nyttige!Sko er ofte beskadigede eller plettede.Hvis du bærer et sart og smukt badge, vil du ikke kun se defekter, men også lade fornemmelsen op.Du skal vide, hvordan du matcher!

De, der kan lide det, bør lære hurtigt.

emaljestift-2214-1

Emaljebageprocessen er unik for denne badge.Emaljeprocessen gør overfladen på kaninmærket glat og enkel med høj sans, mens bageprocessen får kaninmærkets overflade til at se ujævn og taktil ud.Kanten af ​​hele emblemet er designet med en omviklet kant, som generelt er guld eller sort, og du kan vælge efter dine præferencer.

Dette er design af kaninmærker.Du kan lave en designskitse efter din yndlings kaninform og sende den til os.Vi vil helhjertet skabe et perfekt kaninmærke til dig.

reversstift-1

 

Overraskelsen er endnu ikke kommet

Ud over det kaninformede emblem er der erindringsmønter fra kaninstjernetegn.Hvis dette er dit fødselsdagsår, så skræddersy en erindringsmønt af kaninstjernetegn for at fejre dette øjeblik!

mønt-19010-1
mønt-2784

Denne olietrykserindringsmønt har en spejleffekt på overfladen.Den har to farver: sølv og guld,

mønt-1

Samtidig har vi også erindringsmønterne fra det kinesiske stjernetegn, hvis du har lyst, er du velkommen til at bestille


Indlægstid: 18-jan-2023